Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější léta prožila v sedmdesátkách a osmdesátkách, na výsluní se vrátila znovu v roce 2003, kdy se stala jednou z porotkyň modelingové reality show. A i v posledních letech se jí dostalo pozornosti, bohužel kvůli záležitostem, které by nejraději vymazala.

Janice Dickinson (63) byla jednou z nejúspěšnějších modelek své doby, sama sebe označuje za první světovou supermodelku. A přestože v začátcích kariéry módnímu byznysu vládly blondýnky, měla štěstí a prorazila. Návrhářům se líbil její „exotický“ vzhled.

Pracovala s významnými módními domy (Versace, Azzedine Alaia, Oscar de la Renta, Dior), objevila se na obálkách všech důležitých magazínů (Vogue, Elle, Marie Claire, Harper´s Bazaar). Později se stala i módní kritičkou.

S přibývajícími lety byla její snaha o to, vypadat svěže a mladě, bohužel stále úpornější a nenávratně se jí vepsala do obličeje, který dnes působí strnule a v křeči.

V minulosti se svěřila, že ji v dětství zneužíval otec, a dle svých slov byla jednou z obětí sexuálního obtěžování komika Billa Cosbyho. Zúčastnila se i nedávného soudu, při němž byl Cosby odsouzen k nejméně třem letům vězení. Také má za sebou léčbu rakoviny prsu.

Jako žena zvyklá se starat o svůj zevnějšek tak činí i ve věku babičky. Její nejnovější fotky byly pořízeny v kosmetickém salonu v Beverly Hills, z jehož interiéru fotografovi i zamávala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám