Hlavní obsah
Článek

Když tehdy ještě třináctiletá Courtney Hadwin poprvé zazpívala před porotou amerického Talentu, nejen ta, ale i diváci v sále a následně u televizních obrazovek na vteřinu oněměli úžasem. A vzápětí propukli v hlasitý potlesk. Silný, nakřáplý hlas totiž od nesmělé a křehce působící dívenky málokdo čekal.

Porotci Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum a Howie Mandel jen zírali, poslední jmenovaný ji k chvále všech přirovnal k Janis Joplin a stlačením zlatého knoflíku ji poslal rovnou do finále. „Nemůžu ti dát smlouvu, ale co pro tebe můžu udělat, je tohle,“ řekl a zmáčkl.

Hadwin spousta lidí předpovídala celkové vítězství a ona sama v ně doufala. Sen se jí nakonec nevyplnil, skončila „až“ šestá. I to je skvělé umístění a její fanoušci, někteří však značně zklamaní, nepochybují, že si na hudební scéně své místo najde. Už nyní zpívá v rockové kapele.

„Jsem v šoku, že se Courtney neumístila v top pětce. Spadla mi čelist. Courtney, jsem si jistá, že brzy podepíšeš tučný kontrakt. Neplač, miluju tě,“ píše jedna ze „skalních“. A i když jde o vcelku patetickou zprávu, vyjadřuje emoce mnoha dalších lidí, kteří britské teenagerce drželi pěsti.

Vítězem třinácté sezóny se stal kouzelník Shin Lim.

Courtney všem vyrazila dech!

Reklama

Další články

Načítám