Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželství Lucie Vondráčkové (44) a Tomáše Plekance (41) už nic nezachrání. Jedna neshoda střídá druhou a bývalý pár si vyměňuje názory přes právníky.

Základním problémem je samozřejmě péče o jejich syny a majetkové vypořádání. Tato témata se řeší nejčastěji. Cesta k definitivní dohodě nebude jednoduchá.

„Společné soužití s Tomášem Plekancem je v současné době skutečně rozvráceno a nelze již očekávat jeho obnovení. Jejím cílem a věřím, že i cílem pana Plekance, je vyřešit kultivovaně rozpad jejich vztahu tak, aby se co nejméně dotkl nezletilých dětí, a to jak po stránce psychické, tak i jejich životní úrovně,“ oznámil Top Staru zpěvaččin právník Petr Machálka.

Ten hájí zájmy Vondráčkové a usiluje o to, aby napravil mediální obraz své klientky. Na veřejnost se tak dostaly další informace. Právník prozradil, že vztah Tomáše Plekance a Lucie Šafářové (37) je tak vážný, že už spolu bydlí.

„Otec vídá děti pravidelně nejen o sobotách a nedělích, jak tvrdila jeho paní advokátka, ale i během týdne, podle toho, jak má čas a matka dětí mu v tomto ohledu bez problémů vychází vstříc. Musím upozornit i na to, že Lucie Vondráčková vychází svému manželu při styku s dětmi maximálně vstříc a umožňuje tento styk dle časových možností jejího manžela, a to ačkoliv ví, že v jejich ještě společném domě je nastěhovaná slečna Šafářová, což je pro ni velmi lidsky těžké a také předčasné ve vztahu k malým dětem,“ uvedl Machálka.

Reklama

Další články

Načítám