Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se poprvé od zprávy, že je s definitivní platností obviněna z usmrcení z nedbalosti a musí k soudu, objevila na veřejnosti. Dva týdny poté, co obvodní státní zastupitelství zamítlo stížnost právníka Dary Rolins Miroslava Vladyky a posílá zpěvačku k soudu, dokázala Dara v Čechách přijít na společenskou akci.

Dara se každý týden objevuje v televizi coby porotkyně slovenské Let´s Dance. Společenské akce ale vynechává. Tentam je ten nádherný úsměv, kterým Dara dokázala rozzářit naplněný sál. Zpěvačce smutek kouká z očí a také hodně pohubla. Vždycky byla štíhlá, ale nyní má ještě o pár kilogramů méně. Zpěvačka se objevila na charitativní akci Movember, která pomáhá onkologicky nemocným mužům.

Není se čemu divit. Starostí má již rok nad hlavu. 10. července nešťastnou náhodou narazila do motocyklisty Jindřicha Rotrekla, který zraněním podlehl. Výslechy a posudky soudních znalců se táhly více jak rok. Po novém posudku je ale již dva týdny jasno. Zpěvačka je obviněna z usmrcení z nedbalosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám