Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky kypřejších tvarů teď zažívají doslova boom. Aby ne. Žen, které nemají míry, jež mnozí považují za ideální, tedy 90-60-90, je rozhodně víc než těch, které jimi disponují. A holky s těly kypřejšími než kyprými, kterých je najednou celý internet, jsou tak pro mnohé jako zjevení.

Iskra Lawrence, Ashley Graham, Alessandra García-Lorido, Fiona Falkiner, Hayley Hasselhoff... Žen, které se živí modelingem navzdory baculaté figuře, je dnes mnoho. A jejich fanouškovské základny se rozšiřují každým dnem. Mezi vzory pro to, že to jde i bez diet, patří i Londýňanka Felicity Hayward (29).

Všechny už se setkaly s kritikou a posměchem, většinou na ně reagují svou mantrou, že každé tělo je krásné. Poslední zmíněná je se svým natolik spokojená, že ho bez obav ukazuje nahé. A i ve společnosti jde kolikrát na hranu. Na kosmetickou akci při londýnském týdnu módy vyrazila v průhledném overalu.

Reklama

Další články

Načítám