Hlavní obsah
Článek

Po prvních měsících těhotenství, které pro Michaelu Maurerovou (44) nebyly úplně lehké, si herečka svůj požehnaný stav začala užívat. Nejen že září od ucha k uchu, ale už si začala pro miminko připravovat také výbavičku.

„Já jsem totiž třetího potomka úplně neplánovala, takže ty věci jsem jako každá maminka po určité době pouštěla zpátky do oběhu různým kamarádkám. A teď se ty oblečky pro moje miminko ke mně sbíhají z jiných stran,“ svěřila se Maurerová, která už ví, zda bude mít dceru, nebo syna. Pohlaví miminka ale zatím tají.

Logicky tedy ani jméno, jež vybírala s přítelem a desetiletými dvojčaty Magdalénou a Josefem, neprozradila. „My jsme k tomu všichni měli co říct, dokonce jsme si pořídili knihu Jak se vaše dítě bude jmenovat. Ale samozřejmě právo veta mám já, takže teď si musí všichni zvyknout na ten můj nápad. A vypadá to, že si pomalu zvykají,“ usmívala se herečka.

Ta už sice nabrala 10 kilo, zatím to ale není takřka nikde vidět. Stále totiž cvičí svou oblíbenou jógu.

„Přítel se mi směje, že chodím na takzvanou ťógu, to znamená těhotenskou jógu. Chodím, i když mi pan doktor už doporučil trošku klidovější režim. Jsem v sedmém měsíci, a jak jsem hyperaktivní člověk, tak se i tak přirozeně hýbu hodně. Snažím se protahovat, aby mě nebolela záda a abych nepřepadávala dopředu díky tomu batohu, co mám tady,“ ukázala na bříško. „Ale nepřeháním to,“ ubezpečila nás nakonec herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám