Hlavní obsah
Článek

Jedno z nejkrásnějších období svého života aktuálně prožívá Aneta Krejčíková (32). Hvězda seriálu Ulice přivedla na svět svého prvorozeného syna Bena, se kterým teď tráví každou minutu. „Tři týdny bezmezné lásky a něhy, pokaděných plín a tepláčků, promočených pyžam od mléka, fascinovaného zkoumání mini tělíčka, jenž bylo donedávna součástí mého těla, furt to nechápu,“ svěřila se herečka.

Po třech týdnech napínání se také rozhodla, že se světu pochlubí svou novou velkou láskou. „Jsem tak zamilovaná a připravená se naučit cokoliv. I být trpělivější na Tvého tatínka, co mi mává nevypraným ribanem před nosem, že smrdí a že je v koši na prádlo už týden, když jde na hokej a Ty zrovna brečíš, teda řveš, poněvadž máš hlad a já Tě přebaluju, jelikož by další nálož plena neunesla. Budu se snažit být milá a trpělivá. Slibuju,“ řekla Krejčíková.

Chlapečka, se kterým to Anetě moc sluší, má se svým snoubencem Ondřejem Rančákem, který ji požádal o ruku na jevišti jejího domovského Divadla Na Fidlovačce. Svatbu Krejčíková rozhodně nechtěla v těhotenství, uvidí se, jestli se z ní nyní, když už má rodinu, stane vdaná paní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám