Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je kopií herečky Angeliny Jolie (48). Ukrajinská modelka Oleksandra Mykoliuk žijící v Praze jako by slavné herečce z oka vypadla. Sama to poslouchá už pěknou řádku let a je si vědoma, že i řadu zakázek dostala díky podobě s jednou z nejvíce sexy hereček světa.

A tuhle krásku máme už tři roky v Čechách, v Praze studuje. Podle toho, jak mluví česky, by málokdo poznal, že je původem z Ukrajiny. "Přijde mi normální, že když chci někde bydlet, tak se v první řadě naučím řeč. Nemohu přeci čekat, že na mě bude brát někdo ohled, ať jsem odkudkoli,“ vysvětluje Oleksandra.

Oleksandra studuje vysokou školu marketingu a Prahu už považuje z svůj druhý domov. "Je to tu opravdu krásné. A ať si říká, kdo chce, co chce, i lidé jsou zde přátelští. Ale samozřejmě jim musíte dokázat, že nejste nějací nafoukanci bůhví odkud,“ dodala dvojnice Angeliny Jolie.

Na hereckou dráhu se prý ale nechystá. V první řadě se chce věnovat studiu mezinárodních vztahů a také modelingu. "Co bude pak, to se uvidí. Postupně, nemá smysl mít obrovské plány postavené na nereálných základech. Mám svá tajná přání, to je jasné. Ale zatím si je nechám pro sebe," dodala sexy modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám