Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V opavské OC Breda Xiaomi otvírá zatím největší Mi Store v celé ČR a otvírá s patřičnou pompou! Když jsme otevírali v Olomouci nebo Teplicích, udělali jsme radost více než deseti tisícům fanoušků slevami 30% na celý sortiment nebo výrobky Xiaomi od koruny. Co náš čeká tentokrát?

Když přijdete do OC Breda v Opavě v pátek 21. 9. 2018, můžete si pořídit jeden z 505 produktů od koruny. Značková sluchátka Xiaomi za korunu, kultovní fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 za 50 Kč, pro náročnější Mi Amazfit Stratos za pětistovku. Největším hitem budou telefony počínaje Xiaomi Redmi 4X, který Heureka.cz vyhlásila Produktem roku 2017. Ten dostanete za 299 Kč, Mi A1 za 399 Kč a letní novinku Redmi Note 5 za 499 Kč! Ještě váháte, zda přijedete do OC Breda v Opavě? Program vás naláká!

Foto: Xiomi-czech
Mi Store

Slavnostní otevření největšího Mi Store v ČR:

  • Obchodní centrum Breda, Opava
  • Pátek 21. září 2018
  • V 9:00 startuje soutěž o telefon Mi MIX 2, Xiaomi Mi Electric Scooter a robotický vysavač Mi Robot Vacuum. Stačí do 16:00 vyplnit krátký kvíz u našich hostesek. Vyhlášení proběhne v 16:30
  • Slavnostní otevření Mi Store proběhne v 10:00
  • Pokud budete chtít v Bredě strávit celý den, potěšíme vás akcí „Babí Gastro festival v OC Breda“, který láká na bohatý program i skvělé jídlo!
  • Programem provede DJ Lowa z ostravského rádia Hellax
Foto: Xiomi-czech
Mi Store

Pod názvem Mi Store se skývá skoro stometrový showroom s moderním čistým designem, kde jsou technologie na prvním místě. K vidění, vyzkoušení a koupi bude kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku. Vedle chytrých telefonů, náramků, chytrých hodinek, kamer, powerbank, sluchátek a příslušenství to bude třeba i elektrická koloběžka Mi Scooter 2, špičkový přenosný počítač Mi Notebook Air, nebo pro středoevropany lehce kuriózní rýžovar.

Po dvou Mi Zones v Ostravě a dvou obchodech v Čechách i na Moravě, otvíráme v Opavě a to rovnou největším showroomem v ČR!

Více informací na www.xiaomi-czech.cz

Další články

Načítám