Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě během poslední řady SuperStar média spekulovala o tom, že se finalistka Eliška Rusková zakoukala do svého kolegy Petra Borkovce. Pravdou ale je, že stříbrná SuperStar si posledních několik měsíců myslí na někoho úplně jiného. Zpěvačka aktuálně chodí s přítelem Tobiášem, kterého poznala už loni na táboře. Letos v létě mezi nimi přeskočila jiskra.

„Tyto prázdniny byly díky němu neskutečné. Bral mě na místa, která jsem neznala a zažili jsme toho spoustu hezkého a nového,” říká Eliška.

Dvojice je zamilovaná až po uši, ale má před sebou náročnou zkoušku. „Nebydlíme spolu. On studuje v Americe, a tak spolu máme kontakt pouze prostřednictvím internetu,” svěřila se nám Eliška, která o své nešťastné lásce nazpívala také novou píseň s názvem El Latino, jejíž obrazovou podobu natáčela na řeckém ostrově Korfu. „Je to zajímavé, protože tuto píseň napsal Viktor Dyk před rokem jen tak do šuplíku. Dokonale se ale ke mně hodí, je přesně o tom, co se mi teď děje. Mám přítele daleko a čekám na něj,” komentuje svůj debutový klip zpěvačka, která ve svůj nový vztah věří. „Spousta lidí nechápe, že jsme spolu. Lidi nám to nepřejou, ale já ho miluju a našemu vztahu věřím,” krčí rameny zpěvačka, která se se svou láskou uvidí až o Vánocích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám