Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61), která patřila ke hvězdám seriálu Ulice, patří k ženám s obrovským smyslem pro humor.

Ač to není žádná štíhlá krasavice a sport zrovna nepatří k jejím koníčkům, na taneční show StarDance trénuje s Markem Dědíkem (41) opravdu poctivě. Asi nejvtipnější pár letošního ročníku, jemuž, co se týče humoru, bude konkurovat snad jen bavič Richard Genzer (57) s Janou Zelenkovou, zveřejnil humorné video z jednoho tréninku.

Tomicová dostala za úkol se protáhnout, a protože není pružná jako lasička, byl to pro ni opravdu těžký úkol. Dědík ji však uměl namotivovat!

Pokud se správně předkloní, dosáhne na sladkou odměnu. O sušenky ve tvaru slona a koníka musela Tomicová tvrdě bojovat, ale nakonec je s vervou sobě vlastní získala do své moci, což doprovodila vítězným pokřikem.

„Dnešní trénink v Hradci Králové byl v duchu protahování, strečinku a sladkých odměn,“ okomentoval počínání své svěřenkyně trpělivý tanečník. Hurónský řev jeho protějšku, budiž mu odměnou. Na vtipnou ukázku Dědíkových tréninkových metod se podívejte ve videu.

Uspěje Pavla Tomicová ve StarDance?
Ano, je výborná
88,5 %
Ne, tanec jí určitě nepůjde
6,1 %
Nevím, o StarDance se nezajímám
5,4 %
Celkem hlasovalo 620 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám