Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Helena Zeťová (43) zmizela na celé léto z Čech. "Byla jsem pět měsíců v Řecku. Tak to dělám každý rok. Jen s největším sebezapřením jsem pětkrát na otočku přiletěla na vystoupení," svěřila Super.cz zpěvačka, která vypadá naprosto skvěle a hlavně odpočatě.

"V Řecku nedělám vůbec nic. Jen válím na pláži a večer jdu do baru," popisovala. A aby nepřibrala, hraje plážovou hru s raketkami. "To se ve čtyřiceti stupních pořádně zapotíte," smála se. "Sama tam samozřejmě nejsem," potvrdila, že stále trvá vztah s jejím řeckým přítelem Dimitrim, s nímž ji kdysi seznámil jiný řecký milenec Zeko.

Ze Soluně, kde přes léto s Dimitrim žije, se Helena vrátila před týdnem. "Začala jsem nahrávat novou desku, tři písničky jsem napsala sama," pochlubila se s tím, že deska by se měla na trhu objevit zřejmě v únoru. "A začnu samozřejmě vystupovat. Protože nemám kapelu a zpívám na halfplayback, bylo by pro mne stejně léto v Česku zbytečné, protože bych nemohl ani hrát na open air festivalech," uzavřela Helena, která dorazila na křest Petra Bendeho do pražského Hard Rock Cafe, kde podpořila i charitativní projekt Pinktober.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám