Hlavní obsah
Článek

Slavný herecký pár Penélope Cruz (49) a Javier Bardem (49) nepatří k těm, kteří obrážejí společenské akce. K vidění obvykle bývají jen na těch nejvýznamnějších, jako jsou Oscaři nebo Zlaté glóby, a samozřejmě na premiérách a projekcích svých filmů. To byl také případ losangeleské akce.

Ve městě andělů se konala projekce jednoho z jejich posledních společných snímků Loving Pablo, v češtině uváděného jako Escobar. Zatímco Bardem si zahrál právě kolumbijského drogového bosse Pabla Escobara, Cruz ztvárnila novinářku Virginii Vallejo. V rozhovoru pro Porter Edit herečka uvedla, že nešlo o jednoduchou práci.

„Charaktery byly velmi složité, s mnoha temnými, nepříjemnými scénami, v nichž je žena emocionálně a psychicky týrána svým partnerem. Nikdy si nechci brát své role domů, ale v tomto případě to bylo obzvlášť důležité (nebrat si ji), abychom se vzájemně chránili,“ uvedla Cruz na konto snímku Fernanda Leóna de Aranoy.

Film vznikl na základě autobiografické knihy Vallejo Loving Pablo, Hating Escobar (přeloženo jako Milovala jsem Pabla, nenáviděla Escobara).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám