Hlavní obsah
Článek

Na několik měsíců se Kazma (38) stal kvůli fingované autonehodě, kterou narafičil na Leoše Mareše (47), veřejným nepřítelem číslo jedna. Teprve až teď v nejnovějším díle One Man Show na internetové televizi Stream.cz vysvětlil, že vůbec nešlo o Leošovo ferrari, ale o kampaň 1/10, která má upozornit na smutný fakt, že jen jeden z deseti řidičů zastaví u autonehody a poskytne pomoc.

Nejen Kazma ale musel celou dobu čelit lavině nenávistných výhrůžek a urážek. Plno vulgarit si vyslechla i jeho krásná přítelkyně Andrea Kalousová (21), přestože s kauzou neměla vůbec co do činění. „Jsi špinavá dě**ka a doufám, že bude taky někdy autonehoda,“ přistálo například v její schránce. S tím, co od dubna musela snášet, se svěřila na sociální síti.

„Dlouho jsem přemýšlela, zda mám tenhle příspěvek vůbec přidávat, ale pak mi došlo, že to na Instagram patří úplně stejně jako kdejaký pozitivum, protože se to tu chtě nechtě prostě děje. Navíc je kolem mě teď velmi propírána myšlenka, jak lidi hejtujou a jak moc dokáží být zlí, když jsou schovaní za virtuální stěnou. Umožňuji vám tímto přímý vhled do duše hejtrů. Jména jsem zamazala, nechci tady poukazovat na jednotlivce, ale na celkovou problematiku,“ napsala Česká Miss Wolrd 2015.

Andrea se také zamyslela nad tím, jak by se měl člověk v takových situacích zachovat. „Každý máme svobodu vyjádřit se, ale dle mého názoru by to mělo stále probíhat s respektem vůči druhým. Pokud se někdy v životě budete potýkat s něčím podobným, tak malá rada - nekrmte to, prostě nereagujte, protože s takovými nemá bohužel smysl řešit nic,“ vzkázala sympatická brunetka.

Reklama

Další články

Načítám