Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Bob Klepl před měsícem a půl jen o vlásek unikl smrti. Herec se svým skútrem vlétl pod autobus.

Naštěstí vyvázl jen se třemi zlomenými žebry. Po děsivé nehodě už prý ale na skútr nikdy nesedne. „Já jsem měl jedním žebrem proraženou plíci, bylo mi šedesát a řekl jsem si: Klepl, zklidni se. Motorku i skútry zruším a budu jezdit MHD nebo taxíkem,“ nechal se v primáckém Top Staru slyšet herec s tím, že si z nehody nic nepamatuje.

„Pan doktor mi vysvětlil, že je to posttraumatický šok. Můj mozek si nic nepamatuje. Když mě vyšetřovala policie, tak na mě byli hrozně milí a ochotný, ale já si nic nepamatuju,“ řekl Klepl, který na všechny apeluje, ať nosí na skútru či motorce páteřák.

„Kdybych ho neměl, tak jsem to nepřežil,“ má jasno. Klepla prý po nehodě podporovala rodina i jeho kamarádka a kolegyně Eva Holubová. V úplném pořádku bude Klepl po třech měsících.

Zatím mu o sobě bolavá žebra dávají pořádně vědět, ale naštěstí vše bere s humorem. „Nechci si stěžovat, se mnou má být legrace,“ uzavřel herec.

Reklama

Další články

Načítám