Hlavní obsah
Článek

V únoru se na divadelní prkna vrátí úspěšný muzikál Galileo, kde Ivana Chýlková (60) hraje jednu z ústředních rolí. Herečka tehdy coby domina Giana di Medici řádila na jevišti v odvážném kostýmu s podvazky a ten samý outfit má obléknout znovu.

Vzhledem k tomu, že mezitím uběhlo patnáct let, má herečka trochu obavy, zda se do kostýmu ještě vejde. „Teprve přivezou kostýmy, které mají schované, a uvidíme. Já si myslím, že se tam nevejdu, ale třeba budu příjemně překvapená,“ prozradila Ivana na tiskové konferenci k muzikálu.

Nejvíc se těší na spolupráci s kolegy, které dlouho neviděla. „Těším se moc, protože mám pocit, že se setkám s kusem své rodiny, kterou jsem nějakou dobu neviděla,“ svěřila Super.cz dojatá herečka. V muzikálu se objeví totiž stejná sestava herců.

„Nebývá to často, v tomto případě se to ale stalo. S někým se občas potkám, ale už to není takové to společné sdílení času během příprav a představení. Dneska jsme se setkali a jako bychom se viděli minulý týden,“ dodala Ivana Chýlková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám