Hlavní obsah
Článek

Zhruba před rokem jsme se setkali s Lucií Petriškovou, když předváděla prádlo pouhé tři měsíce po porodu. Letos jsme se s finalistkou Miss České republiky pro rok 2007 potkali na stejné akci britského módního řetězce a kráska opět zářila na přehlídkovém mole.

„Loni jsem byla nervózní. Letos jsem se cítila mnohem lépe a taky jsem si to užívala,” svěřila se po přehlídce pořádané ve Slovanském domě modelka.

Minulý rok se modelka pyšnila výrazným dekoltem, který nabyl díky kojení. Letos spíše sázela na krásně tvarované nohy. „Kojit jsem přestala, když bylo Tádovi osm měsíců. I když je pravda, že díky kojení sem si loni připadala víc sexy, protože potom co jsem přestala, mám prsa snad ještě menší, než byla před Tadeáškem,” smála se Petrišková.

Pokud Lucie dostane nabídku předvádět britskou konfekci od klienta i příští rok, bude jí možná dělat společnost i její syn. „Možnost, že by Táda šel příští rok tuhle přehlídku už se mnou, tady je, ale musíme to doma ještě probrat s mým partnerem Pavlem,” říká Lucie Petrišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám