Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54), který se již deset let soudí kvůli vzniklým dluhům ve výši zhruba 8 miliónů korun v souvislosti s natáčením filmu Andělská tvář, měl včera další soudní řízení. K soudu se kromě Pomejeho dostavila i jeho bývalá manželka Michaela Kuklová, na které byla vidět velká nervozita a psychické vyčerpání. „ Ze sporu už jsem velmi unavená a nedělá mi to vůbec dobře,“ řekla na místě herečka.

Pomeje sám už je ze soudního řízení velmi znechucen: „Je to pro mě neskutečně vyčerpávající a nekonečné. Nikdy bych nevěřil, že v právním státě je něco takového možné.“ Pomeje se cítí být celým procesem velmi poškozen a evidentně není spokojen s postupem správkyně konkurzní podstaty. „Kvůli celé této kauze je teď ze mě bezdomovec! Nemít přátele, tak bydlím pod mostem a nemám ani na chleba. To myslím vážně, protože mi není poskytována ani sociální podpora, která má zaručit nutné životní minimum. Vůbec nechápu, proč mi jsou tyto dávky upírány, vděčím za to správkyni konkurzní podstaty,“ řekl krátce po skončení procesu exkluzivně Super.cz Pomeje.

Řízení se táhlo přes čtyři hodiny a nakonec bylo kvůli absenci tří svědků odročeno. Po opuštění jednací síně Pomeje jen stručně novinářům oznámil: „ Řízení bylo odročeno a dál se bude pokračovat na mé narozeniny 13. prosince, takže dostanu asi dárek." Pomeje, který se na dnešek nevyspal, své osobní smutky zahání prací. „Dnes od půlnoci zase moderuji na rádiu, takže ani dnes už se pořádně vyspat nestihnu,“ ukončil zničený herec a moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám