Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z kmotřiček nové knihy Barbary Nesvadbové (49) Síla stylu, která je tentokrát o módě, byla i Magdalena Dietlová. S vdovou po nejslavnějším seriálovém tvůrci z dob Československa Jaroslavu Dietlovi Bára kdysi spolupracovala, když Magdalena vydávala vlastní lifestylový časopis.

Paní Dietlová sice v říjnu oslaví už 74. narozeniny, ale stále je plná sil a výborně vypadá. Báře dokonce jako dárek přinesla svůj kostýmek od Diora, který dostala od přítele na svatbu svého syna, která se konala před patnácti lety. "Sukni ještě obléknu, sáčko už je mi trochu těsné. Tak snad udělá na Bářině charitativním bazaru radost někomu dalšímu," míní.

A jak o sebe pečuje? "Mám svůj sport, je to pravidelná kosmetika, kadeřník, protože vlasy už také nemám od přírody blond. Hlavně to všechno musí být pravidelně. Člověk musí mít hlavně pocit, že vypadá dobře," smála se Magdalena, která se věnuje především rodině. "Když mě někdo požádá, ráda něco napíšu. A také píšu paměti. Ale ještě si nejsem jistá, zda je někdy zveřejním, anebo to bude jen památka pro mé děti a vnoučaty," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám