Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto už je sice pomalu za námi, pro herečku Jitku Asterovou (64) však ty pravé prázdniny teprve začínají. Chystá se totiž na velmi dobrodružnou cestu.

„Je to pod Nepálem a nebudou tam žádné světské radovánky,“ prozradila herečka Super.cz na otvíračce pražského klubu a přiznala, že už teď má pro strach uděláno. „Bojím se trochu, protože jsem čím dál tím větší srab, ale zároveň se těším, protože to je věc, kterou jsem nikdy neudělala,“ dodala Asterová.

I když má herečka za sebou plno cestovatelských zážitků, tato dovolená bude přece jen trochu jiný kalibr a přijde o veškeré pohodlí, na který si už ráda zvykla. „Nejdál jsem byla v Americe, ale nejsem moc velký cestovatel. Když jsem byla mladá, tak jsem jezdila v dětské lední revue a byli jsme pořád na cestách. Jsem ale konzervativní a jsem hrozně ráda u sebe doma na své chalupě. A navíc se bojím strašně létat, tak nevím, jak to přežiju,“ přiznala své obavy.

Letní prázdniny ale jinak trávila v poklidu na své chalupě nebo v novém pražském bytě. „Byla jsem pořád na chalupě, kde mám kousek jezero. Takže jsem plavala, zahradničila a pak jsem si budovala svůj nový byt,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám