Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá sedmnáctka Courtney Stodden si nedá pokoj a neustále provokuje svým vzhledem, chováním i laškováním na veřejnosti se svým manželem Dougem Hutchinsonem (51). Následkem toho bylo již druhé vyhození s odůvodněním nevhodného sexuálního chování za krátkou dobu. Před dvěma týdny mladé zpěvačce totiž z tohoto důvodu dočasně zrušili profil na Facebooku a v sobotu ji pro změnu vyhodili z místa, kde se prodávaly dýně na oslavy Halloweena.

Na místě, kde se pohybovalo mnoho lidí včetně rodin s malými dětmi, se totiž Courtney začala oddávat divokému líbání se svým manželem, hercem Hutchinsonem, a následně se spoře oděná a ve vysokých kozačkách z bílého latexu začala předvádět vedle políček s oblíbenou halloweenskou zeleninou. Lascivní blondýnka byla proto požádána, aby opustila kvůli svému nevhodnému chování tržiště s dýněmi.

Věkově nesourodá dvojice, která se vzala letos v létě, kdy ještě Courtney bylo pouhých 16 let, je totiž schopná pro zviditelnění udělat skutečně hodně. Minulý týden například vyrazili i s její matkou a manažerkou v jedné osobě směrem k sídlu televize MTV v Los Angeles s žádostí, aby o jejich kontroverzním manželství natáčela reality show.

Reklama

Další články

Načítám