Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy Václav Kopta (58) na tiskové konferenci StarDance oznámil, že si na jednom z tréninků přetrhl sval na noze a musí ze zdravotních důvodů ze soutěže odstoupit, každého zajímalo, kdo bude jeho náhradník. Vzít v šibeničním termínu nabídku na účast v taneční soutěži mohl opravdu jen někdo hodně odvážný.

Novou tváří, která doplní devět soutěžících letošního ročníku, se stal Richard Genzer (57). Bývalý tanečník skupiny Uno, herec a moderátor, se rozhodl, že tuto nelehkou úlohu, kdy se za pouhý měsíc bude muset naučit to, co ostatní pilovali od července, zvládne.

„Richard Genzer byl naše tajné přání pro příští rok. Vzhledem k nešťastné situaci, do které se dostal Vašek Kopta, jsme se rozhodli Geňu oslovit už letos. Jednání to nebyla jednoduchá vzhledem k jeho pracovní vytíženosti, ale jsem rád, že do toho s námi nakonec šel i s tím dvouměsíčním tréninkovým výpadkem,“ řekl Super.cz manažer vývoje Jan Potměšil.

Richard má sice jako řada jeho kolegů, kteří soutěží prošli, zkušenosti z muzikálů Dracula, West Side Story nebo Krysař. Nutno však podotknout, že muzikálový tanec má s tím standardním jen opravdu málo společného. Genzer se tak postavil velké výzvě a jeho fanoušci už nyní netrpělivě čekají na to, až ho uvidí vznášet se ve fraku na tanečním parketu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám