Hlavní obsah
Článek

Poprvé po prázdninách jsme na párty, kde se slavilo 25 let známé oděvní značky, potkali modelku a bývalou královnu krásy Andreu Bezděkovou (29). Zvolila model od konkurence, v němž ukázala odhalená záda bez podprsenky a při pózování s kolegyněmi Nikol Švantnerovou (31) a Jitkou Nováčkovou (31) nechtěně i kalhotky. Vzhledem k vysokému rozparku bylo ovšem dobře, že si je vzala.

Prázdniny si užila pracovně i dovolenkově, ovšem na vytouženou Mallorcu málem neodletěla. "Udělal se mi opar, bála jsem se, že je pásový, což je hrozně infekční, tak jsem byla ještě ve dvě odpoledne u doktora, a v šest se letělo. Naštěstí to dobře dopadlo," vyprávěla nám.

Andrea si stále drží status single, to ale neznamená, že je sama. Spekulovalo se například o jejím vztahu s expřítelem Anety Vignerové (36) Michalem Zemanem, se kterým byla také společně na jedné dovolené s přáteli. "Budu říkat, že jsem single, dokud mě někdo nepožádá o ruku. Je zbytečné mluvit o nějakých partnerech, když nevíte, že to bude na celý život," vysvětlila Bezděková.

Reklama

Další články

Načítám