Hlavní obsah
Článek

V létě neměl muzikálový zpěvák Peter Pecha (34) o zážitky nouzi. V červenci vyrazil se svou snoubenkou Kateřinou Sedlákovou (31) na túru do Vysokých Tater a v srpnu se zase plavili po moři s kolegy z divadla.

„Byli jsme v Chorvatsku na jachtě a obeplouvali jsme ostrovy chorvatského pobřeží. Bylo to fajn, protože člověk zakotví a koupe se tam, kde chce, a není omezen časem ani prostorem,“ ohlédl se za létem zpěvák při otevíračce klubu na Václavském náměstí.

I když jim převážnou část dovolené počasí přálo, hned na začátku jim příroda ukázala svou sílu. „Hned první den nás potkala ohromná bouře, kdy jsme byli odkázaní jenom na schopnosti kapitána a jeho dirigování nás všech jako posádky. Ocitli jsme se v bouři na moři, vítr byl tak silný, že jsme zápasili s plachtami,“ vyprávěl Pecha a dodal, že pak už si užíval jenom pohodu s přáteli.

Hned po návratu na něj ale čekalo plno práce. Právě totiž zkouší muzikály Trhák i Doktor Ox zároveň a do toho se věnuje ještě své kapele Puppet POV. „Usnesli jsme se, že si teď dáme pauzu, i když není od čeho, protože jsme předtím nehráli, ale chceme se teď zabývat primárně pilotním singlem a všechna ta síla putuje do studia,“ řekl Pecha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám