Hlavní obsah
Článek

Oba mají zkušenosti z taneční show StarDance a nyní je mohou zužitkovat. Známou (česko)televizní soutěž si Jitka Schneiderová (51) i Roman Zach (51) připomenou na prknech divadla Studio DVA, které 20. září uvede českou premiéru britské hry z pera Rona Hutchinsona Moje tango. Divadlo jí mimo jiné oslaví pět let fungování v prostorách Paláce Fénix na pražském Václavském náměstí.

Zkoušky hry, v níž Zach ztvární lektora tance a Schneiderová nemocnou Virginii, která se vydá z Londýna do Buenos Aires, aby se zde naučila tango, finišují. Na fotky se můžete podívat pod článkem.

Vedle zmíněné hry divadlo chystá i další novinku. „Dárkem nejen pro nás a naše herce, ale především pro věrné diváky, kteří si k nám za tu dobu našli cestu, je otevření Malé scény v ulici Na Perštýně 6 na Praze 1. V komorním sále začneme hrát 16. října 2018,“ říká producent divadla Michal Hrubý s tím, že menší sál nabízí nové možností s texty, které by tvůrci nemohli uvést na velké scéně. V prostoru pro 200 diváků však najdou místo také osvědčené a oblíbené inscenace z aktuálního repertoáru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám