Hlavní obsah
Článek

Tanečnice Libuška Vojtková si naplno užívá novou lásku. Nechci to zakřiknout, ale jsem teď opravdu moc šťastná," svěřila Super.cz. S přítelem Ivanem Blayerem už je půl roku a vztah je bez mráčků. "Hlavně si rozumí i s mým synem Matesem, což je pro mne to nejdůležitější," míní Libuška.

Štěstí jí kalí jediná, ale o to nepříjemnější věc. Zdravotní stav syna Matyáše. Tomu v červenci diagnostikovali cukrovku druhé stupně a musí mu píchat čtyřikrát denně inzulín. "Je moc statečný, víc než já. Zvlášť ze začátku se mi chtělo brečet," přiznala. "Bohužel to nevypadá, že by se tak nemoc dala vyléčit anebo se aspoň našly léky, které by byly méně drastické," posteskla si.

"Jinak je Mates jako jiné děti, on si to naštěstí nepřipouští," dodala, když si partnerem přišla vyčistit hlavu na kadeřnickou show. Sama také nedávno změnila účes. Nechala si ostříhat ofinu. "Vrásky zatím zakrývat nepotřebuju, spíš se mi ještě občas objeví nějaký ten pubertální pupínek," smála se.

To ještě netušila, že kadeřnice obléknou své modelky do velmi sexy modelů, pod nimiž nemohou mít dívky podprsenky. "No, tak se Ivan podíval. Stejně nic navíc než já neměly," podotkla na úkor modelek, které stejně jako tanečnice Libuška nedisponovaly zrovna bujnými křivkami.

Reklama

Další články

Načítám