Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy jako nikdy předtím! Láska s Andreou Pomeje (35) dělá divy. Dýdžejka se totiž po rozpadu manželství s hercem Jiřím Pomejem (†54) rozhodla postavit svému strašáku, kterým je stud, tváří v tvář a nafotila sérii snímků pro Top Star magazín.

„Bylo to pro mě náročné, protože jsem ještě nikdy prádlo nefotila,“ svěřila se Super.cz Andrea, která se nakonec před objektivem Martina Šebesty osmělila natolik, že šla donaha. A rozhodně to byl dobrý nápad. Andrea se může pyšnit dokonalou figurou, kterou jí lze jen závidět.

Při zhlédnutí série svůdných snímků každého napadne, že svou dobře rozjetou kariéru může pověsit na hřebíček a začít se živit modelingem. „Martin je fakt skvělý, byla jsem s ním při focení v klidu,“ dodala Andrea k snímkům, na kterých je nahá.

Nutno říct, že z těchto fotek nebudou nadšeni pouze její fanoušci, ale i nový přítel Petr, vedle kterého Andrea jen kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám