Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Porota show Česko Slovensko má talent občas jen nevěřícně zírá. Když se na pódiu objevil Japonec Kazuhisa Uekusa, děly se opravdu nepochopitelné věci.

Tento účastník totiž neumí zpívat, tančit ani kouzlit. Jeho dovednost je zcela ojedinělého charakteru. I když nemá vypracovanou postavu, rád se svléká. A to dost nevšedním způsobem. Umí totiž ze sebe strhávat látku takovým tempem, že se ani nehne nádobí, které na sebe staví v nejrůznějších variacích.

Začalo to silonkami nataženými na hlavu, pak přišly na řadu přísavky na prsa. Kazuhisa Uekusa měl ale ještě to největší eso v rukávu. Svlékl úplně všechno. Slávik, Jandová, Mórová a Prachař sice zepředu jeho přirození neviděli, moderátoři David Gránský (32) a Lujza Garajová Schrameková (40) měli ale ze zákulisí lepší výhled.

„Já to vidím zboku,“ začervenala se Lujza. Když Kazuhisa Uekusa změnil pozici, zepředu a zespodu toho bylo vidět ještě mnohem víc. Japonec, který už zkoušel štěstí v britském, německém i gruzínském Talentu, nakonec skončil jen s hrnečkem a podšálkem v rozkroku. Na jeho bizarní show se můžete s předstihem podívat na videu.

Reklama

Další články

Načítám