Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soud v německém Düsseldorfu definitivně potvrdil zákaz prodeje odborníky vychvalovaného, revolučního tabletu SAMSUNG Galaxy Tab 10.1.

To naším sousedům ale vůbec nevadí a vesele si pro něj jezdí do Čech. Konkrétně do internetového obchodu Alza.cz, který hned na začátku nakoupil limitované množství tohoto nového tabletu a navíc ho teď prodává za atraktivní cenu. Po kontroverzním zákazu německého soudu si Evropská unie brousí zuby i na Českou republiku? Je jen otázka času, kdy si unijní úředník posvítí i na nás a nebude možné koupit nový tablet Galaxy Tab 10.1 ani v Čechách?

„Mně se prostě vyplatí koupit si ten zakázaný tablet v Čechách, protože jsem na něj dlouho čekal. Má užší tělo, nižší hmotnost a hlavně má nejnovější systém od Google“ říká Otto K. (37), jeden z německých zákazníků, přímo na centrále Alza.cz v Pražských Holešovicích. „A situace není jiná ani na našich pobočkách v Liberci, Plzni a Ústí nad Labem, kam to mají Němci samozřejmě nejblíže“, dodává provozní ředitel největšího obchodu s počítači a elektronikou v ČR Alza.cz, Petr Pražák.

Vědí vůbec čeští zákazníci o možném konci zakázaného tabletu?

Zástupci Alza.cz nám sdělili, že nepřipravují žádnou informační kampaň zaměřenou na propagaci nového tabletu od Samsungu a to z důvodů extrémního zájmu německých zákazníků. Jak říká ředitel prodeje Alza.cz Jaromír Řánek „Rychle minoucí zásoby SAMSUNG Galaxy 10.1 s největší pravděpodobností vyprodáme nejpozději do poloviny listopadu“. Opět proto platí známé české přísloví, kdo dřív přijde ten dřív mele, a to bez ohledu na to, jestli jste Čech nebo Němec.

Kompletní nabídku tabletů Samsung naleznete zde.

Reklama

Další články

Načítám