Hlavní obsah
Článek

Kdo by si myslel, že se muzikálová herečka a zpěvačka bude na tanečním parketu nudit, protože jí vše půjde s lehkostí, mýlil by se. Pro Danielu Šinkorovou (51) jsou tréninky stejně útrpné jako pro ostatní. „Hrůzou nemůžu dospat, protože vím, že mě čeká třeba samba, která mi vůbec nejde, takže je to náročné i psychicky, vlastně dělat pořád věci, které vám nejdou,“ prozradila herečka.

Ta měla ze začátku velký problém s novými tanečními botami. Dokonce musel její taneční partner Michal Padevět jeden z tréninků odpískat. „Nezrušili jsme úplně trénink, ale rapidně jsme ho zkrátili, Michal viděl, že už to prostě nemá cenu, bylo to vše dohromady, boty, psychika, nevyspání, únava, bylo toho najednou moc, člověku se zavaří hlava a už se nehne,“ prozradila Daniela.

Ta stejně jako ostatní dře na parketu pravidelně tři hodiny denně. Velká únava pak na sebe nenechá dlouho čekat. „Spím jako miminko, máme dopolední tréninky, jedu domů a už v autě usínám, přijedu domů, osprchuji se, dám si nohy nejvýš jak to jde a spím,“ prozradila herečka, která nám předvedla ukázku toho, co se již stihla naučit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám