Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marcus & Martinus. Pokud vám tato dvě jména náhodou nic neříkají, zeptejte se na ně svých dětí, vnoučat, neteří nebo jakéhokoliv teenagera ve vašem okolí. Tito dva nadaní chlapci jsou totiž skutečným fenoménem své generace.

Popovou kariéru začalo norské duo už v pěti letech a jejich popularita od té doby nabrala opravdu na obrátkách. Vyprodané koncerty, světová turné a milióny fanynek, to vše vypadá na první pohled opravdu hezky, ale jak to mají kluci v soukromí? A mají vůbec nějaké soukromí?

V současné době jsou podle dostupných zdrojů kluci nezadaní, a dokonce prý nikdy zadaní nebyli. Nechtějí totiž zklamat své oddané fanynky. A jak by jejich vysněné dívky měly vypadat? „Musí být hlavně milá, a taky nesmí žárlit. Hodně cestuji po světě a potkávám spousty krásných dívek,“ svěřil se v jednom z rozhovorů pro norská média Marcus.

„Moje holka musí být roztomilá a mít dobré srdce,“ prozradil Martinus, který je zároveň velkým perfekcionistou, takže to u jeho dívky nejspíš bude chtít i notnou dávku tolerance a přesnosti. Populární duo si navíc zřejmě oblíbilo i česká děvčata, neboť se chystají zavítat do Čech už podruhé a 25. října vystoupí v pražské Tipsport areně společně se zpěvákem Jasonem Derulem.

Reklama

Další články

Načítám