Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém seriálu si zahrají pár a opravdu jim to spolu sluší. Fešák Štěpán Benoni si nám sice trochu postěžoval, že na hokejistu, kterého v seriálu Tátové na tahu hraje, nemá dost vysokou postavu, ale vzhledem k tomu, že jeho partnerku ztvárňuje droboučká Eva Josefíková (34), to tak opticky nepůsobí.

Herecký pár na place působí naprosto harmonicky, tedy vizuálně. Pokud jde o role, už to taková harmonie není. Štěpán totiž hraje hokejistu, který skončil s kariérou, a přestože spolu mají dvojčata a malé miminko, jeho žena si začne románek s jeho bývalým trenérem. A jemu nezbyde než se stát tátou na plný úvazek. Díky tomu dochází k mnoha bizarním situacím a můžeme prozradit, že už v prvním díle, který diváci uvidí na obrazovkách Primy v neděli večer, bude Štěpánova postava za hrdinu.

Než se ale ponoříte do seriálového děje, máme pro vás malý bonbónek. Tím jsou společné fotografie Benoniho a Josefíkové v plavkách. Můžete se podívat, jak si Štěpán vymakal v posilovně svaly anebo jakou štíhlou postavičku má v bikinách Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám