Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Starosti s výběrem spodního prádla jsou definitivně pryč! Dnešní kousky totiž myslí na boubelky i štíhlé ženy s bujným dekoltem. Máme pro vás tipy na nejlepší podprsenky, perfektní kalhotky i svůdnou košilku.

Něžná a exkluzivní: podprsenka Way

Foto: ASTRATEX.CZ
Více

Foto: ASTRATEX.CZ

Komerční sdělení

Tato bílá kráska s jemnou výšivkou je skvělou volbou pro plná ňadra. Pohodlné, nevyztužené košíčky mají polstrovaný boční díl, který chytře pomáhá držet poprsí blíž u středu. Podprsenka Way nabízí vše, co ženy s bujným dekoltem potřebují: má měkce podložená širší ramínka a zadní zapínání ve větších velikostech na tři háčky.

Když podprsenka dýchá

Foto: ASTRATEX.CZ
Více

Foto: ASTRATEX.CZ

Komerční sdělení

Podprsenka Spacer 3D v elegantním kávovém odstínu potěší ňadra všech tvarů a velikostí. Její kouzlo spočívá ve speciálním dvouvrstvém materiálu, který je mimořádně lehký a vzdušný. Díky tomu spolehlivě odvádí tělesnou teplotu a vy se vždy cítíte svěží. A to se hodí nejen v parném létě, ale i v zimě, kdy tak často měníme venkovní chlad za přetopené místnosti.

Tajemství dokonalého dekoltu

Foto: ASTRATEX.CZ
Více

Foto: ASTRATEX.CZ

Komerční sdělení

Není se co divit, že podprsenku Waves Wine Half Bardot doporučuje sama Iva Kubelková. Jako zkušená modelka totiž ví, že právě střih half bardot dokonale vykreslí křivky. Košíčky podpírají prsa zespodu, což spolu s vyztužením a všitými kosticemi zaručí neodolatelný vzhled hlavně v širokém výstřihu. Navíc se pohodlně nosí a vínová barva jí dodává ten správný šmrnc! Vyzkoušejte podprsenku, jejíž kvality uznává i nositelka titulu pro nejkrásnější česká ňadra.

Plošší bříško během okamžiku

Foto: ASTRATEX.CZ
Více

Foto: ASTRATEX.CZ

Komerční sdělení

Vysoké kalhotky? Jasně! Tento střih slaví triumfální návrat na výsluní, vysoké kalhotky nosí jako módní kousek i velmi mladé dívky. Ženám plných tvarů zase poslouží tím, že zpevní bříško i zadeček. Příjemné na těle a krásné na pohled, stačí se rozhodnout, jestli zvolíte nevinnou bílou nebo uhrančivě černou.

Krásná i v noci

Foto: ASTRATEX.CZ
Více

Foto: ASTRATEX.CZ

Komerční sdělení

Dopřejte si luxusní saténovou košilku Lady White, díky níž rafinovaně zdůrazníte své svůdné já! Stabilitu ňader zajistí všitá podprsenka s nevyztuženými košíčky, kosticemi a krajkovým zdobením, o pohodlí se zase postarají elastická ramínka s nastavitelnou délkou. Že vám bude slušet, garantuje zeštíhlující A střih. Už se těšíte na večer?

Další články

Načítám