Hlavní obsah
Článek

Když v půlce ledna obletěla svět smutná zpráva, že zemřela frontmanka kapely The Cranberries Dolores O´Riordan (†46), fanoušky to otřáslo. Téměř okamžitě po zveřejnění se vyrojily spekulace o příčině smrti slavné irské zpěvačky. Těm je teď konec.

Vyšetřování dospělo k závěru, jenž zní, že se zpěvačka utopila ve vaně v důsledku intoxikace alkoholem a ztráty vědomí, jak uvedla koronerka Shirley Radcliffe. „Nemáme důkaz, že by šlo o něco jiného než o nehodu,“ řekl.

V pokoji londýnského hotelu, kde bylo tělo O´Riordan 15. ledna nalezeno, se našly prázdné lahve od alkoholu - pět miniatur a lahev šampaňského - a krabičky s léky na předpis. Podle toxikologických testů však měla zpěvačka v krvi pouze „terapeutické“ množství léků.

„Dolores jsme znali jako loajální dceru, skvělou sestru a především milující matku svých dětí Taylora, Molly a Dakoty,“ zní v prohlášení rodiny.

Kapela The Cranberries vyjádřila účast s pozůstalými a mimo jiné ve svém prohlášení uvedla, že „Dolores bude žít věčně ve své hudbě“.

Reklama

Další články

Načítám