Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rose McGowan (45) se zúčastnila předávání cen GQ Men of the Year Awards 2018 v Londýně, kde převzala cenu za inspiraci. Na akci ji doprovodil bezpohlavní model Rain Dove (27), se kterým už je nějakou dobu ve vztahu.

McGowan využila příležitosti a předvedla plamennou řeč na obranu zneužívaných žen. „Mužem, který mě znásilnil, jsem byla umlčena na 20 let, až jsem si uvědomila, že mám víc sledujících než hlava senátu. Tak jsem si řekla, s**u na to,“ promluvila k přítomným.

Herečka oblékla metalický trench coat od značky Osman. Dress code pro ženy ovšem zněl koktejlky nebo večerní šaty. „Rozčílilo mě to. Především proto, že přesně kvůli takovým šatům trpím hollywoodskou posttraumatickou poruchou,“ vysvětlila svůj postoj ten den na Twitteru.

Rose zároveň na sociálních sítích vzdala hold svému partnerovi. Svěřila se, že s ním konečně může být sama sebou. Dove se prezentuje jako bezpohlavní model. Narodil se jako žena, ale díky maskulinnímu vzhledu začal předvádět i pánskou módu. Preferuje být označován jako „oni“ a dodnes předvádí dámskou i pánskou módu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám