Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patřil mezi nejznámější sportovní moderátory v zemi. Diváci si Václava Tittelbacha (63) pamatují i díky jeho nezapomenutelným hláškám. Teď se Václav vrací do televize, kde bude mít na starosti nový sportovní pořad. A při té příležitosti zapátral ve svém fotoarchivu a našel opravdové pecky.

První je 37 let stará fotografie z roku 1981, kde je jako voják. „Byla to povinná služba vlasti v Litoměřicích v roce 1981 za hluboké totality a jak je vidět, nadšení jsme z toho rozhodně nebyli,“ prozradil Tittelbach.

Kdo se podívá pozorněji, uvidí, že už tady má svůj legendární knír. „Už jsem si nechal růst knír, abych se na vojně nemusel pořád holit. Měl jsem ho až do roku 1999,“ směje se Tittelbach.

Druhý snímek prozradil, s čím si jako tříletý nejraději hrál. „Moje milované hračky, které jsem ve třech letech snad nedal z ruky, plyšový jezevčík a dřevěná formule,“ dodává.

Teď ale chystá opět naplno ponořit do televizní práce. „Jsem šéfem projektu a dramaturg zbrusu nového magazínu Sport Star. Bude tam vše, na co jste se chtěli sportovců zeptat. Ukážeme zákulisí, odhalíme praktiky trenérů a triky. Prozradíme exkluzivní a pikantní tajemství ze soukromí sportovních hvězd,“ dodal Tittelbach.

Reklama

Další články

Načítám