Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lena Dunham (37) už na internetu sdílela několik svých obnažených fotek, takže snímky v plavkách, které se objevily nyní, patří k těm cudnějším, jež její sociální sítě nabízejí. Přesto stojí za pozornost.

Lena je úspěšnou herečkou, scenáristkou, režisérkou, aktivistkou za práva žen i menšin. A také provokatérkou. Své názory a komentáře často píše k fotkám, na nichž je více či méně odhalená nebo v záměrně nelichotivých pozicích, výrazech. A to, i když se jedná o závažná témata, jak před pár dny předvedla, když nahou fotkou připomněla, že jí byla před devíti měsíci odstraněna děloha.

Tentokrát ale nejde o zdraví či politiku, ale o módu. Lenu si totiž jako jednu z modelek do své plavkové kampaně vybrala mistryně dráždivé provokace Emily Ratajkowski (32). Snímky žen, jež oblékla do plavek různých střihů a velikostí, ale totožného leopardího vzoru, také osobně nafotila. „Je mi ctí, že tě znám a že jsi toho součástí,“ vzkázala Leně Emily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám