Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně neví, kam dřív skočit. Eva Burešová (30) natáčí nové díly seriálu Modrý kód, hraje v divadle a obrovské množství času jí zaberou přípravy na televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Ve volných chvílích se snaží trávit co nejvíce času se svým ročním synem Nathanielem.

„Když nejsem v práci, tak se snažím být co nejvíc s ním. Když se jedná o akci, která není úplně pozdě večer, vezmu ho s sebou a on si to užívá,” říká sympatická brunetka, která s dítětem dorazila na prezentaci nové kolekce značky H&M. „Rozhlíží se, užívá si to. Třeba bude jednou návrhář,” smála se Burešová.

S otcem dítěte, muzikantem Michaelem Krásným, Eva nežije. Zaměstnané zpěvačce pomáhá maminka, Nathanova babička. „Hodně mi pomáhá moje máma, která se ke mně nastěhovala. Maminka už nepracuje, takže si užíváme život společně,” říká.

Se svým expartnerem udržuje Burešová kamarádské vztahy, což je pro jejich dítě skvělé. „Rodina je důležitá. Neznamená to, že když si nerozumíme partnersky, tak že spolu nekomunikujeme. Zůstali jsme přátelé,” svěřila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám