Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Nicki Minaj (41) předvádí divokou show nejen na pódiích. Když Ellen DeGeneres ve svém pořadu otázkami zabrousila do intimního života, do „cvičení“, jak sexuální akt moderátorka před kamerami nazvala, zpěvačka odpovídala beze studu.

Moderátorka neomylně vycítila, že rozhovor s Minaj bude všechno, jen ne nudný. Nespletla se, a Nicki, pohodlně usazená v křesle, před publikem vyprávěla například o svých sexuálních zvycích.

Došlo i na skutečně choulostivá témata, DeGeneres se zeptala například na to, kolikrát za noc si zpěvačka „zacvičí“. „Když se s nimi (s muži) nevídáte pravidelně, každý den, ale vidíte se jednou dvakrát týdně, pak ano, třikrát za noc,“ odpověděla a Ellen kula železo, dokud bylo žhavé. „Třikrát během celé noci, nebo hned za sebou?“ tázala se. „Ne víc než půl hodiny mezi každým,“ smála se Minaj tím, že neplýtvá svým časem.

Publikum a moderátorku nepřestala překvapovat ani dál, když prohlásila, že po aktu nestojí o něžnosti. „Když si přijdu na své a cítím se vážně skvěle, nechej mě na pokoji. Jdi pryč, jdi mi udělat nějaké jídlo, sendvič nebo něco,“ smála se při vyprávění, jak to u ní v ložnici chodí.

V žertu pak obecenstvu řekla, že to Ellen ji tlačí do takových odpovědí. „Jim je to fuk. Jsou zvědaví stejně jako já,“ smála se DeGeneres.

Vážněji pak Nicki uvedla, že byla od svých 15 let v nějakém vztahu a teď je single (alespoň oficiálně), cítí se volná a užívá si to. Ženskému publiku pak kladla na srdce, že za každou cenu nemusí mít po svém boku muže. „Amen, sestro. Taky chci všem ženám říct, že nepotřebují muže,“ rozesmála lidi Ellen, která od roku 2004 žije ve spokojeném vztahu s herečkou Portiou de Rossi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám