Hlavní obsah
Článek

I celebrity jsou jenom lidé a i ony se občas potýkají s nějakými těmi kily navíc nebo v tomto případě s o pár kily míň. Podívejte se na nejhuběnější ženy světového šoubyznysu.

Tara Reid

Herečka Tara Reid (48) proslula svou vychrtlou postavou v Hollywoodu více než svými hereckými výkony. Přestože herečka sama stále tvrdí, že má jen rychlé spalování a anorexií netrpí, občas jde z její vyhublé postavy trochu strach.

Angelina Jolie

O váze herečky Angeliny Jolie (48) se spekulovalo nesčetněkrát a pravdou zůstává, že často působí až příliš hubeně. Váha jí prý konstantně kolísá a svou figuru dost často schovává za volné modely.

Victoria Beckham

Posh Spice Victoria Beckham (50) si také prošla érou, kdy byla považována za příliš hubenou. Matka pěti dětí však žádné problémy nepřiznala ani přesto, že jeden čas nosila dětskou velikost kalhot.

Kaia Gerber

Dcera modelky Cindy Crawford (58) Kaia Gerber (22) je sama úspěšnou modelkou. Někteří však její postavu považují za příliš hubenou. S kritikou se setkala jak její slavná matka, tak Kaia sama prostřednictvím sociálních sítí. Sledující na Instagramu ji kritizovali, že není dobrým vzorem pro mladá děvčata.

Lady Victoria

Britská Lady Victoria Hervey (41) je známá tím, že ráda hýří a cestuje po světě. Občas se však najde někdo, komu vadí její trčící kosti. Victoria si z kritiky příliš nedělá a v současné době se spíše zaměřuje na hledání manžela. Nedávno si totiž uvědomila, že by se ráda stala matkou, a nechala si zmrazit vajíčka.

Reklama

Další články

Načítám