Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tohle léto bylo prostě boží. Přálo všemožným aktivitám a naplno si ho užil každý, kdo má rád pohyb, dobrou kondici a štíhlé tělo. Teď už se z venku přesouváme do fitness center a tam budeme dál pilovat svoji linii.

Poctivě na sobě makáte a výsledky nikde?

Foto: amix-nutrition
Více

Foto: amix-nutrition

Komerční sdělení

Ono je to stejně jako s láskou, co prochází žaludkem. Velká část úspěchu neleží ve fitness centru, ale v kuchyni. A tady má hodně lidí tak trochu potíže. Ačkoli třeba nejsme zatvrzelí milovníci české knedlíkové klasiky, fitness strava nás stojí až příliš námahy, a navíc nám někdy ani moc nechutná. Fitness jídlo je pro mnohé synonymem odříkání. Jenže správná skladba jídelníčku je alfou omegou. Protože nic nebaví míň než cvičit a trénovat, cvičit a formovat, ale v zrcadle to nevidět. Všechny tyhle naše úvahy a marné snahy už naštěstí znají i výrobci zdravé sportovní výživy, a tak nám to některými svými výrobky dělají co nejpříjemnější a sladší.

Dopřejte si sladkou chuť

Foto: amix-nutrition
Více

Foto: amix-nutrition

Komerční sdělení

My vás opravdu nabádáme k tomu, abyste si klidně dali tyčinku, i když zrovna držíte dietu. Jsou totiž tyčinky a tyčinky. Konkrétně proteinové tyčinky jsou ty správné, dobře chutnají, nevylejí se vám do tašky, vejdou se do kapsy a dají vám potřebnou bílkovinu. Zdravě vám nahradí klasickou tyčinku přeplněnou sacharidy.

Jak vybrat správnou proteinovou tyčinku?

Foto: amix-nutrition
Více

Foto: amix-nutrition

Komerční sdělení

Vám, kteří se zajímáte o fitness stravu, asi nemusíme dlouze vysvětlovat, jak důležité jsou bílkoviny. V běžné stravě jich do sebe tolik nedostanete, přitom protein je takový „pán svalstva“, a když si s ním začnete rozumět, odmění se vám. Nebudete se muset tolik dřít ve fitku a postava bude nabírat tvar, po kterém toužíte. Proteinové tyčinky jsou proto spolehlivým pomocníkem. Pamatujte, že ne všechny výrobky mají skutečně dobré složení. Takže čtěte obaly. Zajímejte se o poměr sacharidů a bílkovin a o množství cukru. To by u kvalitních tyčinek nemělo být větší než 5 g na 100 gramů tyčinky. V některých rádoby proteinových tyčinkách je ovšem cukru jak pro koně.

Takže cukr nechte koňovi, vy si dejte kvalitu. Čokoládovou

Foto: amix-nutrition
Více

Foto: amix-nutrition

Komerční sdělení

Že při dietě musíte na čokoládu zapomenout? Nemusíte. Kvalitní proteinová tyčinka vám tuhle geniální chuť dodá také. Třeba novinka Zero Hero od Amix Nutrition, předního výrobce sportovní výživy. Díky polevě z pravé čokolády je skutečným konkurentem všem sladkým pochutinám. Ještě méně sacharidů najdete v nečokoládové verzi tyčinek Low Carb protein bar, a tady máte na výběr až z 10 lahodných příchutí.

Další články

Načítám