Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a kvalitní box spring postele (od 14 999 Kč)! Neváhejte využit slev na více než 400 sedaček a 80 postelí v naší nabídce, která končí 30. 9. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Krásná sedačka, ze které se vaši známí posadí na zadek. Sleva 33 %!

Více

Komerční sdělení

Krásná a pohodlná sedačka Agapi. Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 10 000 Kč platí pouze do 30. 9. Sedačku Soprano nabízíme v kombinace pevné eko-kůže na korpus a kvalitní látky na sezení. Levněji v ČR nenajdete! Více barev v nabídce!

Moderní sedačka s neskutečnou slevou 27 % platí pouze do 30. 9.!

Více

Komerční sdělení

Top design 2018, to je sedačka Soprano, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní režné látky je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 7 499 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Více

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 65 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2018. Např. oblíbená rohová sedačka Karol s rozkladem za neskutečnou cenu 7 499 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Moderní box spring postel Alves 180x200 cm se slevou 40 %

Více

Komerční sdělení

Hledáte kvalitní manželskou postel, která nezruinuje Váš rozpočet? Alves bude správná volba! Vybírejte z 5 možných barev. Boxspring postele jsou hitem pro rok 2018. Klikněte a přesvědčte se sami.

Designová lahůdka, to je postel Amadeus s LED podsvětlením

Více

Komerční sdělení

Krásná a především pohodlná manželská postel s nadčasovým LED podsvícením. Vybírat můžete celkem z 11 barev. Ideální velikost 180x200 cm pro pohodlný spánek. Dopřejte si kvalitní box spring postel nyní se slevou 43 %.

Další články

Načítám