Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se brání nařčení, že ona či někdo z jejího okolí zfalšoval úřední dokument, který jí byl doručen právníkem jejího stále ještě manžela Tomáše Plekance (41), JUDr. Michalem Račokem. Světlo světa totiž spatřily dvě varianty dokumentu.

Ta, za kterou stojí Lucie Vondráčková a kde Plekanec mimosoudně přichází s nabídkou 25 tisíc korun alimentů na obě děti a byt k tomu, je podle právníka podvrh. Lucie si ale stojí za tím, že tuto "směšnou" nabídku od zámožného hokejisty opravdu dostala. Na obě verze dokumentu od advokáta Plekance se můžete podívat v naší galerii.

"Obě verze mám v mailu. Ta první s návrhem na výživné ve výši 25 tisíc měsíčně mi přišla 9. srpna mailem s plnou mocí. Ta druhá verze mi přišla doporučeně o čtrnáct dní později. Právní zástupce mého muže mi je zaslal obě," řekla Expresu Lucie. Jak to tak vypadá, rozvodová bitva bude ještě hodně zajímavá...

Reklama

Další články

Načítám