Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamarád hokejisty Tomáše Plekance (41) promluvil. Reaguje na slova příbuzného Lucie Vondráčkové (44) Františka Vondráčka, který označil hokejistu za škrta, který své manželce nekoupil ani auto, a ona tak v mrazech v Kanadě musela chodit s dětmi pěšky.

"Nikdy nekoupil Lucii ani auto. Ani když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na čtyřicet pod nulou. Musela ty malé děti vláčet pěšky. Ona je ale skromná, říkala vždy, že chodí ráda pěšky. Dokonce když si jednou z bankomatu vybrala o tisíc dolarů víc na běžné potřeby, bylo hodně zle," řekl Vondráček.

Kamarád Plekance to ale celé vidí jinak. "Tomáš by jí auto klidně koupil, ale k čemu?! Lucka si za ty roky v Kanadě nebyla schopná udělat řidičák. V Kanadě neplatí české papíry, musí se na testy," vysvětluje.

A přidal i vysvětlení k výběru tisícovky dolarů. "Tisíc dolarů? Byly to čtyři tisíce. A Tomáš neměl problém s tím, že Lucie vybrala peníze, ale s tím, že mu lhala. Z účtu někdo vybral čtyři tisíce dolarů a Lucka mu řekla, že ona to nebyla. Tak zašel do banky, že mu někdo z účtu peníze vzal a banka mu to nahradila. Bohužel se ale během krátké doby z banky ozvali, že na kamerových záznamech mají jeho ženu. Byla to pro něj hrozná ostuda. Proto bylo doma zle," dodal kamarád Plekance.

Válka mezi manželi zdaleka není u konce. Budeme se jistě hodně divit, co dalšího vypluje na povrch.

Reklama

Další články

Načítám