Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (33) a vévodkyně Meghan (37) se připojili k dětem, rodičům a ošetřovatelům v hotelu Royal Lancaster v Londýně. Podpořili charitativní akci WellChild Awards pro vážně nemocné děti a jejich rodiny. Harry sám je patronem organizace od roku 2007.

Harry během svého řečnění vzdal hold všem přítomným včetně těch, kteří pečují o nemocné děti. Ty označil za svou skutečnou inspiraci a jedno oko při dojemné řeči nezůstalo suché. Jednou z přítomných byla i sedmiletá Matilda, která je kvůli své nemoci paralyzována od hrudníku dolů.

„Slib mi, že se nikdy nepřestaneš usmívat, že nikdy neschováš ten krásný úsměv,“ požádal dívenku vévoda ze Sussexu a Meghan jí podala bílou růži na památku. Matilda strávila většinu života v nemocnici. Prodělala na 40 operací, včetně sedmi operací mozku. Dívenka je jedním z mnoha vážně nemocných dětí, kterým organizace pomáhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám