Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku se objevuje Karolína Chomisteková bohužel sporadicky. Když už ale slovenská modelka přirovnávaná ke své brazilské kolegyni Adrianě Limě (42) dorazí, strhne na sebe pozornost svou živočišnou krásou.

Naposledy se tomu tak stalo na prezentaci nové kolekce Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Módní show modelka otvírala.

„Michaela mám velmi ráda jako umělce i kamaráda. Byla to už několikátá přehlídka, kterou jsem pro něj šla. Ještě jsem neměla možnost otvírat přehlídku a moc jsem si to užila. Doufám, že stejné pocity měli i diváci,” uvedla po přehlídce modelka, která v roce 2013 získala titul Miss Slovensko a následně se ve světové soutěži Miss World probojovala do první patnáctky.

Chomisteková společně s kolegyní Anetou Vignerovou nafotily vůbec první kolekci talentovaného návrháře. „Je úžasné vidět, jak se Michael vyvíjí, jak roste a zdokonaluje se ve svém stylu. Vždy si ráda obohatím šatník nějakým jeho modelem,” říká Karolína, která u našich sousedů funguje v roli ředitelky soutěže krásy Miss Slovensko. O práci v modelingu ale sama nepřichází. „Je to jedno s druhým. Stále ještě ráda předvedu modely svých spřátelených návrhářů, kamarádů. Samozřejmě se objevuji spíš v zákulisí při tvorbě živých show. To mě velmi baví a v tom jsem se našla,” říká Karolína Chomisteková.

Reklama

Další články

Načítám