Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se rozpovídala o své dceři Agátě Prachařové (38). Ta je dnes dvojnásobnou maminkou, ale v minulosti byla za pořádnou divošku a hvězdu všech večírků.

Žilková na dceru práskla i to, že to s ní nebylo jednoduché ani ve škole. Dokonce prý hrozilo, že bude chodit do zvláštní školy!

„Největší trápení ve škole bylo s Agátou, která byla dyslektik a dysgrafik. V té době se to ještě moc nepoznávalo, nevěnovalo se tomu, nebyly speciální třídy ani úlevy. Dneska od psychologů stačí přinést papír a už se pětka z diktátu nepočítá. A oni nám dokonce tehdy v první třídě doporučovali, abychom odešli z normální školy a šli do zvláštní,“ nechala se na Frekvenci 1 slyšet Žilková.

Díky svému otci ale Agáta na žádnou zvláštní školu nešla. Naopak! Zjistilo se, že je velmi inteligentní. „Tehdy zakročil tatínek a díky tomu Agáta vystudovala. Má vysokou školu, a dokonce je i členkou Mensy, protože při měření IQ zjistili, že má 140,“ dodala na vysvětlenou Žilková, jež je tak na svou dceru náležitě hrdá.

Reklama

Další články

Načítám