Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Špatně usínáte a často se v noci budíte? Patrně vás zasáhla nespavost. Stav, kterým podle statistik trpí přibližně 49 % dospělé populace, a v jehož důsledku jste pravděpodobně rozmrzelí, unavení, nemocní a dostává zabrat váš osobní i pracovní život. Řekněte nespavosti dost a užijte si příliv energie a zaslouženého odpočinku. Přečtěte si 3 tipy, díky kterým se zase konečně dobře vyspíte.

Rychlá pomoc pro lepší spaní? Dreamly vám pomůže ještě dnes!

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Když si nevíte rady, obraťte se na přírodu. Spolehlivým pomocníkem pro zdravý spánek je přírodní doplněk stravy Dreamly. V jeho 60 kapslích je ukryta aminokyselina L-tryptofan a výtažky ze čtyř bylin, které uklidní vaše tělo i mysl. Stačí 2 kapsle 30–60 minut před spaním a už od prvního dne se vám bude usínat lépe. Při pravidelném užívání se váš spánek zkvalitní, prohloubí a po 5–10 dnech uvidíte výrazné zlepšení. Během několika dnů se tak budete zase probouzet krásně vyspaní a čilí jako už dlouho ne.

Jděte spát ve správném čase a prostředí

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Abyste bez problémů usínali, myslete jen na hezké věci, zklidněte se a relaxujte. Vyhněte se však mikrospánku u televize, ten by následné usínání narušil. Rovněž nechoďte spát zbytečně moc brzy, v posteli byste se převalovali a špatně by se vám usínalo. Ke spánku se uložte v klidném, dostatečně vyvětraném prostředí a tam, kde vás nebude nic rušit a zbytečně rozptylovat.

„Díky Dreamly spím mnohem lépe a budím se vyspaná a plná energie,“ Nikola H., Ostrava

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Nikol už přírodní doplněk stravy vyzkoušela: „Dreamly je super, užívám jej pravidelně a dobírám už druhé balení. Vyzkoušela jsem spoustu doplňků, včetně čajů, ale žádný nebyl tak účinný. Měla jsem strach, že si tělo na Dreamly zvykne, ale mám pocit, že postupem času zabírá lépe.“

Vynechejte jídlo a pití těsně před usínáním

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Najezte se nejpozději 1–2 hodiny před spaním. Nebudete hladoví a přitom v žaludku už skončí ty nejnamáhavější trávicí procesy. Ovšem i to, co sníte, je důležité. Vyvarujte se těžkých jídel, jako jsou smažené věci nebo červené maso. Vašemu usínání by nepomohly ani sladkosti plné cukru a tzv. nakopávače: kofeinové a energetické nápoje a zelený nebo černý čaj.

Jistota zdravého a kvalitního spánku

Foto: dreamly.cz
Více

Foto: dreamly.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete mít jistotu, že už brzy budete klidně spát, sáhněte po kapslích přírodního doplňku stravy Dreamly. Konečně se dobře vyspíte, stres ani spěch vás nevykolejí a na všechny činnosti budete mít zase dostatek sil. Čím dříve začnete s nespavostí bojovat, tím lépe. V důsledku dlouhodobé nespavosti se totiž může zhoršovat váš zdravotní stav a výustit až v závažné onemocnění, které vám už skutečně nedá spát. Vyzkoušejte Dreamly a změňte své návyky. Hluboký spánek se dostaví co nevidět.

Další články

Načítám