Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvodová bitva Tomáše Plekance (41) a Lucie Vondráčkové (44) se rozhořela naplno. Objevily se totiž dvě verze dokumentu, ve kterém má být Lucii předložena výše částek, které hokejista navrhuje měsíčně na své syny platit. Se stejným datem, od stejného advokáta. Jasné je, že jeden z dokumentů není pravý.

První z nich, který jako první uveřejnil příbuzný Lucie Vondráčkové, podnikatel František Vondráček, obsahuje alimenty na obě děti 25 tisíc korun a hokejista v něm také nabízí manželce byt v Praze. A právě ten se ukázal být tím, který někdo zfalšoval.

JUDr. Michal Račok, advokát, který dokument psal, nyní promluvil. A jeho slova se Lucii Vondráčkové líbit nebudou. "Paní Vondráčkové jsem poslal jediný dopis s datem 9. 8., poslal jsem jí to emailem a doporučeným dopisem. První zkrácená verze s nabídkou 25 tisíc korun výživného na obě děti je padělek," řekl Super.cz rázně Račok. "Nikdy jsem jí verzi s nabídkou 25 tisíc korun výživného pro oba chlapce neposlal," dodal.

"V návrhu soudu na úpravu poměrů nezletilých chlapců je ta samá výška výživného, kterou ode mě dostala paní Vondráčková," uzavřel Račok.

Jak na to nyní zareaguje druhá strana? Nechce se věřit, že by Lucie nebo někdo z jejích blízkých zfalšoval úřední dokument, aby zpěvačka a herečka nepůsobila jako zlatokopka, která chce přehnané částky, a Plekanec naopak působil jako kolenovrt, který své ženě a dětem nechce prakticky nic dát. Lucie a její právní tým situaci jistě brzy objasní.

Reklama

Další články

Načítám