Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Profese herečky je pro ni stále zásadní. Aňa Geislerová (48) si ale čas od času vyzkouší jinou práci. Byli jsme u toho, když se opět vžila do role modelky.

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček fotila kampaň pro jediný český módní řetězec. Focení bylo vlastně oslavou čtvrt století fungování značky. Párty probíhala v rámci jednoho z posledních horkých srpnových dní na rozpálené střeše jedné z nejslavnějších pražských budov - Paláce Lucerna a Geislerové před objektivem fotoaparátu sekundovali hned tři pohlední mladíci.

„Cítila jsem se na vrcholu. Fotilo se na střeše jedné z nejkrásnějších budov v Praze, s klukama, co znám jen z časopisů, a týmem snů a v oblečení značky, kterou už léta zbožňuju. Cítila jsem se být jednou hvězdou toho souhvězdí,” popsala své pocity sama herečka, která se tímto focením vrátila ke spolupráci se známou značkou. Před lety zde působila několik sezon jako návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám